5 Tips about Gevelreiniging Rhenen You Can Use Today

Cleannosteam®

Schoonmaken op een duurzame en revolutionaire manier fulfilled Cleannosteam®

De nieuwste techniek van onze Cleannosteam® is een hogedruk-stoomtechniek die de unieke reinigingseigenschappen van stoom en de effectiviteit van hogedruk satisfied elkaar combineert.

Hoe werkt CleannoSteam®?

Doorway water onder hogedruk te “oververhitten” ontstaat stoom fulfilled een temperatuur van ± 200°C in de brander en ± a hundred and fifty°C aan de spuitnozzle.

Deze oververhitte stoom wordt vervolgens satisfied een traploos regelbare minimale werkdruk op het oppervlak gespoten, zodat dit niet de voeg aantast zoals vaak bij hogedruk en behalen we zonder gebruik van chemie-/ reinigings-middelen verbluffende resultaten. In tegenstelling tot water-hogedruk reinigt CleannoSteam® niet door inslagkracht (influence). CleannoSteam® is effectief omdat de vervuiling wordt oververhit (het zgn. thermoshock outcome). Hierdoor verbreekt de hechting tussen de ondergrond en de vervuiling wordt zonder aantasting van de ondergrond verwijderd. Hierdoor ontstaan er geen beschadigingen meer aan uw gevel.

Wat kan ik met CleannoSteam®?


Graffiti en verflagen verwijderen zonder gebruik van chemie en/of afbijtmiddelen

Kauwgom verwijderen, minimaal 5x sneller dan andere methoden

Reinigen zonder beschadigingen van o.a.: (monumentale) gevels, kunstwerken, houten objecten, bestrating, etcetera.

Verwijderen van: atmosferische vervuiling, verf, coatings, hars, lijmlagen, wegbelijning and so forth.

Desinfectie van- en geurbestrijding bij machines, speeltoestellen, sanitaire ruimten, parkeergarages. Bij desinfectie en/of geurbestrijding satisfied Gevel reinigen Leidschendam-Voorburg CleannoSteam® zijn geen toevoegingen nodig, de hoge temperatuur doet het werk en doodt de bacteriën. Ook geuren (zoals urinegeur, geur van voedselresten of uitwerpselen) worden veroorzaakt doorway bacteriën. CleannoSteam® neemt de geurveroorzaker weg in plaats van deze te overstemmen

CleannoSteam® milieuvriendelijk & maatschappelijk verantwoord

Tot 38% brandstofbesparing;

Tot 85% waterbesparing, geen opvang nodig;

Geen chemie/reinigingsmiddelen nodig;

Zeer lage CO2 emissie.