The Greatest Guide To Gevelreiniging Ermelo

Cleannosteam®

Schoonmaken op een duurzame en revolutionaire manier fulfilled Cleannosteam®

De nieuwste techniek van onze Cleannosteam® is een hogedruk-stoomtechniek die de unieke reinigingseigenschappen van stoom en de effectiviteit van hogedruk fulfilled elkaar combineert.

Hoe werkt CleannoSteam®?


Door drinking water onder hogedruk te “oververhitten” ontstaat stoom achieved een temperatuur van ± two hundred°C in de brander en ± one hundred fifty°C aan de spuitnozzle.

Deze oververhitte stoom wordt vervolgens satisfied een traploos regelbare minimale werkdruk op het oppervlak gespoten, zodat dit niet de voeg aantast zoals vaak bij hogedruk en behalen we zonder gebruik van chemie-/ reinigings-middelen verbluffende resultaten. In tegenstelling tot h2o-hogedruk reinigt CleannoSteam® niet doorway inslagkracht (impact). CleannoSteam® is effectief omdat de vervuiling wordt oververhit (het zgn. thermoshock impact). Hierdoor verbreekt de hechting tussen de ondergrond en de vervuiling wordt zonder aantasting van de ondergrond verwijderd. Hierdoor ontstaan er geen beschadigingen meer aan uw gevel.

Wat kan ik fulfilled CleannoSteam®?

Graffiti en verflagen verwijderen zonder gebruik van chemie en/of afbijtmiddelen

Kauwgom verwijderen, minimaal 5x sneller dan andere methoden

Reinigen zonder beschadigingen van o.a.: (monumentale) gevels, kunstwerken, houten objecten, bestrating, and so on.

Verwijderen van: atmosferische vervuiling, verf, coatings, hars, lijmlagen, wegbelijning etc.

Desinfectie van- en geurbestrijding bij equipment, speeltoestellen, sanitaire ruimten, parkeergarages. Bij desinfectie en/of geurbestrijding achieved CleannoSteam® zijn geen toevoegingen nodig, de hoge temperatuur doet het werk en doodt de bacteriën. Ook geuren (zoals urinegeur, geur Gevel reinigen Baarn van voedselresten of uitwerpselen) worden veroorzaakt doorway bacteriën. CleannoSteam® neemt de geurveroorzaker weg in plaats van deze te overstemmen

CleannoSteam® milieuvriendelijk & maatschappelijk verantwoord

Tot 38% brandstofbesparing;

Tot eighty five% waterbesparing, geen opvang nodig;

Geen chemie/reinigingsmiddelen nodig;

Zeer lage CO2 emissie.