Indicators on gevelreiniging utrecht You Should Know

Gevelreiniging Utrecht

Het Nieuwe schoon!!!

Cleannovation werkt alleen op een milieuvriendelijk & maatschappelijk verantwoorde manier, waarbij geen chemie/reinigingsmiddelen nodig zijn.

Hoe reinigen wij uw gevels?


De nieuwste techniek van onze Cleannosteam® is een hogedruk–stoomtechniek die de unieke reinigingseigenschappen van stoom en de effectiviteit van hogedruk fulfilled elkaar combineert.

Hoe werkt Gevelreiniging Utrecht?

Doorway ingesting water onder hogedruk te “oververhitten” ontstaat stoom obtained een temperatuur van ±two hundred°C in de brander en ±one particular hundred fifty°C aan de spuitnozzle. Deze oververhitte stoom wordt vervolgens met een traploos regelbare minimale werkdruk op het oppervlak gespoten, zodat dit niet de voeg aantast, zoals vaak gebeurd bij hogedruk en behalen we zonder gebruik van chemie/reiningsmiddelen verbluffende resultaten.

Gevelreiniging Utrecht. In tegenstelling tot h2o-hogedruk, reinigt CleannoSteam® niet doorway inslagkracht (affect). CleannoSteam® is effectief omdat de vervuiling wordt oververhit (het zgn. thermoshock affect). Hierdoor gevelreiniging utrecht verbreekt de hechting tussen de ondergrond en de vervuiling wordt zonder aantasting van de ondergrond verwijderd.

Wat is hydrofoberen/impregneren?

Bij het hydrofoberen/impregneren van uw gevel wordt er een beschermlaag op uw gevel gespoten. Voordelen van het hydrofoberen/impregneren is het tegengaan van vochtopname.

De ondergrond blijft droger waardoor de voedingsbron van micro-organismen wordt weggenomen dus minder aangroei van algen en mos. Behoud van het aanwezige voegwerk, vocht veroorzaakt vaak verpoedering van de bestaande voeg. Het reduceren van de energie- kosten, door een droge ondergrond zal Adult males minder tijd nodig hebben de binnenruimte heat te stoken wat kosten besparend is. Alle hydrofobeermiddelen zijn waterdamp doorlaatbaar, wat betekent dat vocht van binnen naar buiten getransporteerd kan worden maar niet van buiten naar binnen. Wij adviseren ook om dit te doen, uw gevel blijft dan veel langer schoon. Gevelreiniging Utrecht